top of page

Σέρουμ προσώπου με ελίχρυσο και βότανα

Ανοίγοντας αυτό το μπουκάλι ξεκινάτε ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Τα φυσικά αρώματα της μαστίχας, του τριανταφύλλου και του Κρόκου σας ταξιδέυουν πίσω στην πανάρχαιη Ελλάδας στην εποχή των Μινωιτών ,όταν η μητέρα γη προσέφερε τις ευλογίες της. Λιγες σταγόνες είναι αρκετές για μαλλάξεις στο πρόσωπο κι ηρεμούν και θρέφουν την επιδερμίδα με συστατικά που χρειάζεται για να θεραπευτεί, να την προστατέψει και να την αναγεννήσει. Το σώμα μας έχει ικανότητες αυτοθεραπείας, το σέρουμ αυτό βοηθά σε αυτή τη διαδικασία.

Αναγέννηση κατεστραμένου δέρματος, ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα, για επιδερμίδα με τάσεις ακμής. Είτε έχετε να αντιμετωπίσετε έκζεμα, ψωρίαση, ροσάκεια, γήρανση το σέρουμ αυτό εμπνευσμένο από την αρχαία Ελληνικές συνταγές ομορφιάς , το βοηθά να θεραπευτεί με έναν εντελώς φυσικό τρόπο. Αν ψάχνετε για μια μοναδική συνταγή , μόλις την βρήκατε.

Απορροφάται γρήγορα χωρίς λιπαρότητα. Είναι φυσικό αντιγηραντικό, ένα μπουκαλάκι διαρκεί πολύν καιρό και συναγωνίζεται τα ακριβότερα σέρουμ μεγάλων εταιρείων. Μια μοναδική συνταγή για την επιδερμίδα σας!

Λίγα στοιχεία για τα συστατικά

Ιβίσκος, ελίχρυσος, καλεντούλα, άγριο τριαντάφυλλο, 5 αιθέρια έλαια συμπεριλαμβανομένων γιασεμιού κι ανθών νερατζιάς.

Το μαστιχέλαιο είναι πλήρες αντιοξειδωτικών, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Στον αρχαίο κόσμο ήταν ακριβότερο του χρυσού, αναγεννά τα κύτταρα, χρησιμοποιούταν από τους Βυζαντινούς αυτοκράτορες για λάμψη στο πρόσωπο και προαστασία από τον ήλιο, με αντιβακτηριακές ιδιότητες, ένα από τα ακριβότερα αιθέρια έλαια στον πλανήτη, προέρχεται από ένα κομμάτι της Χίου. Χρυσές σταγόνες!

Το βιολογικό λάδι άγριου τριαντάφυλλου έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας.

Το λάδι καλεντούλας μειώνει τον κνησμό, ενώ ταυτοχρόνως μειώνει το πρήξιμο και την ερυθρότητα, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το λάδι αγριελιάς είναι πολύ σπάνιο και περιέχει υψηλές ποσότητες βιταμινών και δέκα φορές περισσότερα αντιοξειφωτικά από τα περισσότερα λάδια! Ενεργοποιεί τα κύτταρα κι αυξάνει την ελαστικότητα.

Το λάδι χοχόμπα διεισδύει βαθειά στην επιδερμίδα κι είναι πολύ θρεπτικό. Μοιάζει πολύ η σύστασή του με αυτή των ελαίων της επιδερμίδας μας.

Ο Κρόκος ( Σαφράν) διάσημος από τα αρχαία χρόνια για τις ιδιότητες της αιώνιας νιότης που πιστευόταν ότι προσέφερε. Η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε στα καλλυντικά της. Προς΄φερει φρεσκάδα, αντιμετωπίζει την ακμή και πληγές.

Εφαρμογή:

Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για μασάζ στο πρόσωπο και στα μάτια, είτε σε στεγνό δέρμα είτε σε νωπό δέρμα. Εφαρμόζεται μετά την ενυδατική ή μόνο του.

30ml

 

Σέρουμ με ελίχρυσο

24,00 € Κανονική τιμή
€19.20Τιμή Έκπτωσης

20 off February